Over Vreeman

Vreeman administratieconsulenten en belastingadviseurs is in 1986 opgericht door Henk en Ellen Vreeman. Een echt familiebedrijf waar meerdere familieleden met elkaar werken. Ruim 30 jaar na de oprichting werken hier 8 goed opgeleide mensen waarvan een groot deel inmiddels tot de vaste kern behoort. Er heerst een informele sfeer, waarbij humor aan de orde van de dag is en je als teamlid wordt opgenomen in onze hechte familie. Bovendien is de laagdrempeligheid groot, klanten kunnen altijd bij ons binnenlopen.

Landelijke dekking

Naast ons kantoor in Purmerend, hebben wij ook nog een vestiging in Utrecht. Deze locatie opende in 1997 haar deuren. Daarbij hebben we een goede samenwerking met een accountantskantoor in Purmerend. Hierdoor kunnen wij klanten landelijk bedienen met een volledige service.

Bij Vreeman heerst een grote mate van loyaliteit en gaan we tot het uiterste om onze klanten te helpen. We garanderen kwaliteit, helpen iedere klant volgens dezelfde hoge standaard, staan voor duidelijke, open en eerlijke communicatie en komen onze afspraken altijd na.

MEER INFORMATIE OVER VREEMAN

Een stukje geschiedenis

Vreeman bestaat al ruim 35 jaar, maar hoe is het ooit begonnen? En hoe is het bedrijf langzamerhand uitgegroeid tot een echt familiebedrijf?

Brancheorganisaties

Wij zijn bij meerdere brancheorganisaties aangesloten. Lees hier welke dat zijn en waar ze voor staan.

Ons Team

Wie werken er bij Vreeman en hoe kunt u ze het beste bereiken?

Menu