Bedrijven

Zakelijke klanten kunnen bij Vreeman administratieconsulenten en belastingadviseurs terecht voor diverse diensten. Zowel voor uw financiële administratie, salarisadministratie als zakelijk advies. Hierbij maakt u zelf de keuze welke zaken u wel en welke u niet aan ons overlaat.

Door de samenwerking met een accountantskantoor in Purmerend kunnen wij u tevens alle diensten aanbieden die u ook bij een accountantskantoor gewend bent te krijgen.

Bij Vreeman staan wij voor open en eerlijke communicatie, het nakomen van afspraken en helpen wij elke klant volgens dezelfde hoge standaard. Omdat wij met gevoelige informatie werken is een gedegen vertrouwensrelatie tussen u en ons van groot belang.

ONZE ZAKELIJKE DIENSTEN

Financiële administratie

Wilt u dat wij uw administratie helemaal uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf?

Salaris­administratie

Heeft u personeel in dienst en bent u op zoek naar ondersteuning in salarisadministratie of personeelszaken?

Belasting­aangifte

Uw zakelijke aangiftes aan ons uitbesteden, zodat u er 100% op kunt vertrouwen dat alles klopt en er niets over het hoofd wordt gezien?

Advies

Bent u op zoek naar zakelijk advies, bijvoorbeeld bij het oprichten, overnemen of omzetten van uw bedrijf? Of bent u benieuwd hoe u dit financieel het beste kunt aanpakken?

Online boekhouden

Uw administratie zelf blijven doen, maar wel terug kunnen vallen op onze overige diensten? Dat is mogelijk via onze online boekhoudoplossingen.

Menu