Belasting­aangifte voor ondernemers

Ook als ondernemer, klein of groot, heeft u te maken met de belastingdienst. Wat er aangegeven en betaald moet worden, is afhankelijk van uw onderneming. Al naar gelang uw wensen kunnen wij de belastingaangifte voor ondernemers voor uit handen nemen.

INKOMSTENBELASTING

Voor de ondernemer die winstaangifte inkomstenbelasting moet doen bij de belastingdienst verzorgen wij deze winstaangifte aan de hand van de administratie en bijbehorende jaarrekening.

VENNOOTSCHAPSBELASTING

Voor BV’s die aangifte vennootschapsbelasting moeten indienen bij de belastingdienst verzorgen wij de aangifte richting de belastingdienst. Deze wordt opgesteld aan de hand van de opgestelde jaarrekening.

VOORLOPIGE AANSLAG IB/VPB

Moet er achteraf altijd veel belasting betaald worden, dan is het mogelijk om een voorlopige aanslag inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting aan te vragen. Deze voorlopige aanslag wordt aan het begin van het jaar ontvangen en kan in een keer of in termijnen worden betaald. Zo is aan het begin van het jaar een deel van de belasting al betaald en is kunt u de belastingdruk beter over het jaar te spreiden.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of vrijblijvend een gesprek aanvragen? Neem dan contact op via 0299-438428 of vul het contactformulier in.

Menu